You can be the king kong banging on your chest

Börjar lessna på rullskidåkningen nu, men snart är det dags att plocka fram guldlaggen igen för de första snöpassen =)
  
Hösten börjar övergå mer och mer mot vinter, temperaturerna sjunker och redan en handfull gånger så har tempen varit nere på minus, det går mot bättre tider helt enkelt. Det enda negativa med det hela är väl att asfalten blir rätt så hård och tråkig att åka rullskidor på och man får trycka på rejält för att inte spetsarna ska släppa, det blir lite som att utöva robert gustafssons gamla sport walling ungefär.
 


 
Annars rullar det väl på rätt bra, förra träningsveckan som kunde summeras igår kväll var en relativt bra historia där jag tränade på med mkt fokus på styrka och distans men där jag även fick in 2 intervallpass, ett löpintervallpass i tisdags som kändes kanon och ett igår som kändes uruselt, tråkigt med den usla känslan men samtidigt var det längesen som det kändes piss så det var nog bra att komma ner på jorden igen efter ett par veckor med god känsla, dessutom visar det bara att jag förhoppningsvis ligger bra till vad gäller träningsplanen och är en god bit påväg ner mot källarvåningen som är målet med dessa 2 veckor.
 
Under dagens första pass så var dock känslan rejält mkt bättre och jag fick nog en nyttig genomkörare igår med lite fart som annars har och är bortprioriterad under denna periods 2 första veckor. Passet imorse som bestod av 3 timmars löpning med stavar / elghufs uppe i ett Kilsbergen beläget i dimma och regn. Om ett par timmar väntar ytterligare ett pass i form av jogg + ett max/allmänstyrkepass, så det flyter på och så mkt mer finns väl inte att berätta egentligen. I helgen väntar dock ett läger på hemmaplan för alla GIFåkare vilket ska bli kul.
 

Inga kommentarer: